Strap-on Blaze Harness

4,300 LEK

Parzmore me dildo të ndashme. Shiritat e kofshës dhe belit janë plotësisht të rregullueshme. Dildo e këmbyeshme, e bërë nga PVC pa ftalate. Përmasat e dildos: diametri 4 cm, gjatësia 13 cm. Një parzmore e butë, e rehatshme për tu veshur me një dildo të ndashme. Parzmore ka shiritat e kofshës dhe belit që rregullohen plotësisht me kapëse plastike. Dildoja e këmbyeshme me venat dhe glanet është bërë nga PVC pa fhtalatë. Mund të ngjitet në parzmore me butona të menjëhershëm. Përmasat e dildos: diametri 4 cm, gjatësia 13 cm.

Availability: Në gjendje SKU: 21654 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Parzmore me dildo të ndashme. Shiritat e kofshës dhe belit janë plotësisht të rregullueshme. Dildo e këmbyeshme, e bërë nga PVC pa ftalate. Përmasat e dildos: diametri 4 cm, gjatësia 13 cm. Një parzmore e butë, e rehatshme për tu veshur me një dildo të ndashme. Parzmore ka shiritat e kofshës dhe belit që rregullohen plotësisht me kapëse plastike. Dildoja e këmbyeshme me venat dhe glanet është bërë nga PVC pa fhtalatë. Mund të ngjitet në parzmore me butona të menjëhershëm. Përmasat e dildos: diametri 4 cm, gjatësia 13 cm.

Strap-on Blaze Harness

4,300 LEK

In stock