Vibrator Aquatic Delphine

7,000 LEK

Vibratori Delphine nga koleksioni Aquatic nga Dream Toys ka butona me stil rozë të artë dhe një formë të fortë, të guximshme dhe një majë të butë. Isshtë bërë nga silikoni me shtresë të dyfishtë dhe ABS, i papërshkueshëm nga uji IPX7 dhe i sigurt për trupin, pa ftalate dhe pa lateks. Njëra anë e vibratorit është me teksturë, ana tjetër është e lëmuar me një buzë të veçantë. Për shkak të silikonit me shtresë të dyfishtë ai ka dendësi të dyfishtë: i butë jashtë dhe më i fortë brenda. Delphines motor i fuqishëm ofron 7 modele vibrimi dhe 3 shpejtësi. Funksionimi mund të bëhet me dy butonat në bazë. Recshtë e rimbushshme me kabllon USB-pin të përfshirë. Koleksion ujor: Lodra silikoni blu Aqua, të pajisura me butona me ngjyrë rozë të artë dhe një paketim që përputhet me shtypjen e trëndafilit. Vibrator Delphine, i guximshëm me një majë të butë Tekstura në njërën anë, e lëmuar me një buzë dalluese në anën tjetër Dendësia e Dyfishtë 1 Motor i fuqishëm 7 modele vibrimi dhe 3 shpejtësi Përfshihet kabllo e rimbushshme, USB-pin Bërë nga silikoni me shtresë të dyfishtë dhe ABS I papërshkueshëm nga uji IPX7 Përmasat: 17,0 cm gjatësi, 3,6 cm gjerësi, 2,6 cm thellësi

Availability: Në gjendje SKU: 21737 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Vibratori Delphine nga koleksioni Aquatic nga Dream Toys ka butona me stil rozë të artë dhe një formë të fortë, të guximshme dhe një majë të butë. Isshtë bërë nga silikoni me shtresë të dyfishtë dhe ABS, i papërshkueshëm nga uji IPX7 dhe i sigurt për trupin, pa ftalate dhe pa lateks. Njëra anë e vibratorit është me teksturë, ana tjetër është e lëmuar me një buzë të veçantë. Për shkak të silikonit me shtresë të dyfishtë ai ka dendësi të dyfishtë: i butë jashtë dhe më i fortë brenda. Delphines motor i fuqishëm ofron 7 modele vibrimi dhe 3 shpejtësi. Funksionimi mund të bëhet me dy butonat në bazë. Recshtë e rimbushshme me kabllon USB-pin të përfshirë. Koleksion ujor: Lodra silikoni blu Aqua, të pajisura me butona me ngjyrë rozë të artë dhe një paketim që përputhet me shtypjen e trëndafilit. Vibrator Delphine, i guximshëm me një majë të butë Tekstura në njërën anë, e lëmuar me një buzë dalluese në anën tjetër Dendësia e Dyfishtë 1 Motor i fuqishëm 7 modele vibrimi dhe 3 shpejtësi Përfshihet kabllo e rimbushshme, USB-pin Bërë nga silikoni me shtresë të dyfishtë dhe ABS I papërshkueshëm nga uji IPX7 Përmasat: 17,0 cm gjatësi, 3,6 cm gjerësi, 2,6 cm thellësi

Vibrator Aquatic Delphine

7,000 LEK

In stock