Masturbator & Zgjatues penisi Fuck My Cock

6,900 LEK

Ky super masturbator nuk i pëlqen vetëm atij që e depërton por gjithashtu i bën përshtypje partnerit seksual. E vetmja gjë që duhet të bëni është të fusni penisin brenda tunelit të kënaqësisë me pika stimuluese ose të përdorni Fuck My Cock si mëngë për të nuhatur jetën e tyre seksuale. Materiali realist dhe glanet dhe venat e theksuara ndihen jashtëzakonisht mirë gjatë depërtimit. Gjatësia e plotë 20.5 cm x 7.5 cm x 10 cm, 500 g, Ø fleksibël. TPE.

Availability: Në gjendje SKU: 05426790000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Ky super masturbator nuk i pëlqen vetëm atij që e depërton por gjithashtu i bën përshtypje partnerit seksual. E vetmja gjë që duhet të bëni është të fusni penisin brenda tunelit të kënaqësisë me pika stimuluese ose të përdorni Fuck My Cock si mëngë për të nuhatur jetën e tyre seksuale. Materiali realist dhe glanet dhe venat e theksuara ndihen jashtëzakonisht mirë gjatë depërtimit. Gjatësia e plotë 20.5 cm x 7.5 cm x 10 cm, 500 g, Ø fleksibël. TPE.

Masturbator & Zgjatues penisi Fuck My Cock

6,900 LEK

In stock