Vibrator G-Spot Pillow Talk Sassy

Vibrator G-Spot Pillow Talk Sassy

8,510 LEK

“Sassy” gjithmonë e mirë për bisedat me jastëk!

Ky vibrator rozë me të vërtetë ka gjithçka që zemra e një gruaje dëshiron: një ngjyrë e mrekullueshme, kthesa të bukura, një sipërfaqe e butë, pak shkëlqim dhe natyrisht që ngjall dridhje. A jeni ende kuriozë?

Availability: Out of stock SKU: 05923400000 Categories: ,

Description

“Sassy” gjithmonë e mirë për bisedat me jastëk!

Ky vibrator rozë me të vërtetë ka gjithçka që zemra e një gruaje dëshiron: një ngjyrë e mrekullueshme, kthesa të bukura, një sipërfaqe e butë, pak shkëlqim dhe natyrisht që ngjall dridhje. A jeni ende kuriozë?

You've just added this product to the cart: