Menge Penisi Realistixx

4,400 LEK

Kopje reale penisi në ngjyrën e lëkurës, pa pjesën e testikujve. Zgjat penisin me 4,5 cm. Material i butë. Fleksibil dhe elastik. Me kokë dhe damarë të fryrë. Mund të shkurtohet nëse është e nevojshme. Gjatësia e plotë 16.5 cm, thellësia e penetrimit 12 cm, Ø 3 cm (shumë fleksibël), trashësi 0.8 cm. Material Silikoni.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05341100000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Kopje reale penisi në ngjyrën e lëkurës, pa pjesën e testikujve. Zgjat penisin me 4,5 cm. Material i butë. Fleksibil dhe elastik. Me kokë dhe damarë të fryrë. Mund të shkurtohet nëse është e nevojshme. Gjatësia e plotë 16.5 cm, thellësia e penetrimit 12 cm, Ø 3 cm (shumë fleksibël), trashësi 0.8 cm. Material Silikoni.

Menge Penisi Realistixx

Menge Penisi Realistixx

4,400 LEK

Out of stock