-30%

Unaze penisi Rebel

1,330 LEK

Për shtrirje të lehtë të topit dhe më shumë qëndrueshmëri  në një pamje lëkure mashkullore. Mund të vihet, hiqet dhe rregullohet lehtë për shkak të kunjave të shtypit – prandaj mund të rregullohet në mënyrë që të përshtatet në mënyrë të përsosur. Rrip penisi 1,7 cm i gjerë, Ø 3 cm / 5 cm / 6 cm; rrip topi 2,5 cm i gjerë, Ø 2,5 cm / 3,5 cm / 4,5 cm. Pesha 16 g. UP, metal.

Availability: Në gjendje SKU: 05383880000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Për shtrirje të lehtë të topit dhe më shumë qëndrueshmëri  në një pamje lëkure mashkullore. Mund të vihet, hiqet dhe rregullohet lehtë për shkak të kunjave të shtypit – prandaj mund të rregullohet në mënyrë që të përshtatet në mënyrë të përsosur. Rrip penisi 1,7 cm i gjerë, Ø 3 cm / 5 cm / 6 cm; rrip topi 2,5 cm i gjerë, Ø 2,5 cm / 3,5 cm / 4,5 cm. Pesha 16 g. UP, metal.

Unaze penisi Rebel

1,330 LEK

In stock