Spray Oral Deep Throat

2,400 LEK

Spray i Deep Throat është perfekt për të kënaqur oralisht një partner mashkull. Spërkateni lëngun një ose dy herë në pjesën e pasme të gojës. Kaq mjafton për të relaksuar muskujt në fyt, në mënyrë që të dy partnerët të përfitojnë sa më shumë nga dhënia dhe marrja e stimulimit oral. Aroma dhe aroma e freskët e mente janë të këndshme dhe shtojnë një dimension shtesë në parathënie. Spray për Deep Throat vjen në një shishe të bukur dhe të përshtatshme me spërkatje dhe dozohet lehtë.

Availability: Vjen së shpejti SKU: DT0001 Kategori: ,

Produkte 100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim Diskret & Anonim

Transport i Falas & i Shpejtë

Përshkrim

Spray i Deep Throat është perfekt për të kënaqur oralisht një partner mashkull. Spërkateni lëngun një ose dy herë në pjesën e pasme të gojës. Kaq mjafton për të relaksuar muskujt në fyt, në mënyrë që të dy partnerët të përfitojnë sa më shumë nga dhënia dhe marrja e stimulimit oral. Aroma dhe aroma e freskët e mente janë të këndshme dhe shtojnë një dimension shtesë në parathënie. Spray për Deep Throat vjen në një shishe të bukur dhe të përshtatshme me spërkatje dhe dozohet lehtë.