Set Bondage Bad Kitty

7,000 LEK

Ndjenja të ashpra dhe të buta robërie!
Seti i skllavërisë me cilësi të lartë nga Bad Kitty përbëhet nga një jakë me zinxhir dhe pranga.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 24934201001 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Pranga dhe jakë me zinxhir
Pamje realiste prej lëkure me plisa të palosura
Elemente metalike në ngjyrë ari
Rrip i lëvizshëm, kufizime të rregullueshme

Ndjenja të ashpra dhe të buta robërie!
Seti i skllavërisë me cilësi të lartë nga Bad Kitty përbëhet nga një jakë me zinxhir dhe pranga. Ato janë në një pamje realiste prej lëkure me fustanellë delikate të palosur dhe elemente metalike ngjyrë ari. Të gjitha kufizimet janë të rehatshme dhe ato gjithashtu mund të rregullohen. Çdo pranga ka një unazë dhe një grep. Jaka me një unazë ka një zinxhir të lëvizshëm me një goditje të lehtë dhe një lak dore.

Poliuretani, metal; frills 100% poliestër.

Set Bondage Bad Kitty

7,000 LEK

Out of stock