Set Fetish Secret Pleasure Chest – Black Fantasy

8,400 LEK

Trajtoni veten dhe partnerin tuaj në këtë grup emocionues BDSM. Në këtë grup prej 10 pjesësh do të gjeni skllavëri të ndryshme dhe produkte të S&M për një natë emocionuese në dhomën e gjumit. Ky grup është shumë i përshtatshëm për çifte që janë të interesuar në BDSM, por nuk kanë shumë përvojë me të ende. Kutia përbëhet nga një litar skllavërie (10 metra), një shakull topi, pranga, pranga në kyçin e këmbës, një maskë për sytë, një shoshë, një rrahje barku, atickler, një jakë me shushunjë dhe një grup kapësesh thithi. Prangat, si dhe jaketa dhe topthi janë të rregullueshëm.

Availability: Në gjëndje SKU: LBX402 Kategori: , ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Trajtoni veten dhe partnerin tuaj në këtë grup emocionues BDSM. Në këtë grup prej 10 pjesësh do të gjeni skllavëri të ndryshme dhe produkte të S&M për një natë emocionuese në dhomën e gjumit. Ky grup është shumë i përshtatshëm për çifte që janë të interesuar në BDSM, por nuk kanë shumë përvojë me të ende. Kutia përbëhet nga një litar skllavërie (10 metra), një shakull topi, pranga, pranga në kyçin e këmbës, një maskë për sytë, një shoshë, një rrahje barku, atickler, një jakë me shushunjë dhe një grup kapësesh thithi. Prangat, si dhe jaketa dhe topthi janë të rregullueshëm.

Set Fetish Secret Pleasure Chest – Black Fantasy

8,400 LEK

In stock