Prezervativë Per Kohezgjatje EXS 12CP

2,000 LEK

Prezervativët Endurance Delay me latex natyral, prezervativë me fund të gjirit dhe me silikoni të lubrifikuar janë 53 mm me mure të drejta dhe të bëra nga latex natyral.

Availability: Në gjendje SKU: 12EXSDEL Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Prezervativët Endurance Delay me latex natyral, prezervativë me fund të gjirit dhe me silikoni të lubrifikuar janë 53 mm me mure të drejta dhe të bëra nga latex natyral. Çdo prezervativ është i lubrifikuar nga jashtë (edhe pse mund të kërkohet lubrifikim shtesë) dhe ka një lubrifikim anestezik 1% Lidocaine në brendësi i cili duhet të masazhohet në kokën e penisit. Prezervativët EXS Endurance Delay ju bëjnë të qëndroni më gjatë gjatë bërjes së dashurisë!

Prezervativë Per Kohezgjatje EXS 12CP

2,000 LEK

In stock