Prezervativ Durex A safe Surprise 30cp

80 LEK

Një surprizë e sigurt!
Kjo paketë ekonomike (Surprise Me) ka 30 prezervativë Durex që janë në cilësinë e tyre të lartë të njohur. Ekzistojnë 4 lloje të ndryshme dhe emocionuese të prezervativëve:

10 x Real Feel Classic
6 x Me brazda
8 x Aromë luleshtrydhe
5 x Pika.
E përkryer për njerëzit që shijojnë shumëllojshmërinë dhe nuk mund t’i thonë jo një surprize.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 04145140000 Kategori: , Etiketë:

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

  • Paketë ekonomike me 4 lloje të ndryshme prezervativësh
  • Një shumëllojshmëri emocionuese prezervativësh
  • Për më shumë larmi dhe argëtim

Një surprizë e sigurt!
Kjo paketë ekonomike (Surprise Me) ka 30 prezervativë Durex që janë në cilësinë e tyre të lartë të njohur. Ekzistojnë 4 lloje të ndryshme dhe emocionuese të prezervativëve:

10 x Real Feel Classic
6 x Me brazda
8 x Aromë luleshtrydhe
5 x Pika.
E përkryer për njerëzit që shijojnë shumëllojshmërinë dhe nuk mund t’i thonë jo një surprize.

Prezervativ Durex A safe Surprise 30cp

80 LEK

Out of stock