Prezervativ Durex LoveMix 40cp

80 LEK

  • Paketë ekonomike me 5 lloje të ndryshme prezervativësh
  • Shumëllojshmëri emocionuese prezervativësh
  • Argëtim më i larmishëm

Argëtim më i larmishëm gjatë seksit të sigurt!
Kjo paketë ekonomike Love Mix përmban 40 prezervativë Durex në cilësinë e tyre të mirënjohur. Ekzistojnë 5 lloje të ndryshme prezervativësh emocionues:

Availability: Në gjëndje SKU: 04145220000 Kategori: , Etiketë:

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

  • Paketë ekonomike me 5 lloje të ndryshme prezervativësh
  • Shumëllojshmëri emocionuese prezervativësh
  • Argëtim më i larmishëm

Argëtim më i larmishëm gjatë seksit të sigurt!
Kjo paketë ekonomike Love Mix përmban 40 prezervativë Durex në cilësinë e tyre të mirënjohur. Ekzistojnë 5 lloje të ndryshme prezervativësh emocionues:

8 x Real Feel Ultra,
8 x Lubrifikimi shtesë me ndjesi të vërtetë,
8 x Me pika/udhë,
8 x shije luleshtrydhe,
8 x me pika/vrazda të mbuluara me xhel Desirex për një efekt ngrohës dhe ftohës.

Prezervativ Durex LoveMix 40cp

80 LEK

In stock