-30%

Pranga Kyce Kembesh

Çmimi origjinal qe: 6,200 LEK.Çmimi i tanishëm është: 4,340 LEK.

Për kufizim të këndshëm të lëvizjes!
Spreader Bar me Restraints nga Bad Kitty bllokon duart  në kyçin e këmbës. Shiriti i fortë është i mbuluar me pëlhurë të butë dhe ka një bërthamë metalike 3,5 cm të gjerë.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05389220000 Kategori: , , ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Për kufizim të këndshëm të lëvizjes!
Spreader Bar me Restraints nga Bad Kitty bllokon duart  në kyçin e këmbës. Shiriti i fortë është i mbuluar me pëlhurë të butë dhe ka një bërthamë metalike 3,5 cm të gjerë.

Pranga Kyce Kembesh

Çmimi origjinal qe: 6,200 LEK.Çmimi i tanishëm është: 4,340 LEK.

Out of stock