Parfum Hot TWILIGHT Men 15ml

4,800 LEK

Përmban një parfum elegant francez. Për një atmosferë erotike dhe të parezistueshme. Feromonet janë tërheqës seksualë që përdoren nga njerëzit për të tërhequr seksin e kundërt. Aromat për t’i shërbyer komunikimit biokimik midis qenieve të gjalla.

Availability: Në gjendje SKU: 321000097000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Përmban një parfum elegant francez. Për një atmosferë erotike dhe të parezistueshme. Feromonet janë tërheqës seksualë që përdoren nga njerëzit për të tërhequr seksin e kundërt. Aromat për t’i shërbyer komunikimit biokimik midis qenieve të gjalla.

Parfum Hot TWILIGHT Men 15ml

4,800 LEK

In stock