Masturbator vagine Tuna Taco

4,700 LEK

Kënaqësi në çdo situatë! Ky masturbues masazhon penisin me materialin e tij të mrekullueshëm realist dhe kanalin e kënaqësisë me teksturë që ndihet tamam si gjëja e vërtetë. Diametri mund të rregullohet duke shtypur masturbatorin dhe vrima e vaginës ofron argëtim të pafund. Gjatësia e plotë 13.1 cm, Ø 1 cm fleksibël. TPE.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05426520000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Kënaqësi në çdo situatë! Ky masturbues masazhon penisin me materialin e tij të mrekullueshëm realist dhe kanalin e kënaqësisë me teksturë që ndihet tamam si gjëja e vërtetë. Diametri mund të rregullohet duke shtypur masturbatorin dhe vrima e vaginës ofron argëtim të pafund. Gjatësia e plotë 13.1 cm, Ø 1 cm fleksibël. TPE.

Masturbator vagine Tuna Taco

4,700 LEK

Out of stock