Pompe penisi (set stimulues)

4,000 LEK

Trajner i Glans me ndjenja të vërteta në blowjob! Për stimulim intensiv të majës së ndjeshme të penisit me ndjenja të vërteta të blowjobut. Nëse pompa e glansit përdoret rregullisht, ajo mund të trashet dhe zmadhojë majën e penisit. Topi i pompës do të thotë se është i lehtë për t’u përdorur. Përfshin 3 unaza penisi. Gjatësia e plotë 5.8 cm, thellësia e futjes 5.2 cm, Ø 4.8 cm. ABS, PVC.

Availability: Në gjendje SKU: 05401450000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Trajner i Glans me ndjenja të vërteta në blowjob! Për stimulim intensiv të majës së ndjeshme të penisit me ndjenja të vërteta të blowjobut. Nëse pompa e glansit përdoret rregullisht, ajo mund të trashet dhe zmadhojë majën e penisit. Topi i pompës do të thotë se është i lehtë për t’u përdorur. Përfshin 3 unaza penisi. Gjatësia e plotë 5.8 cm, thellësia e futjes 5.2 cm, Ø 4.8 cm. ABS, PVC.

Pompe penisi (set stimulues)

4,000 LEK

In stock