Dildo me vibrim Naked Addiction

14,900 LEK

Një dildo seksi, realiste nga Koleksioni i Varësisë së Lakuriqve. Gëzoni stimulim të jashtëzakonshëm vetë ose me partnerin tuaj. Dildo ka 7 cilësime të ndryshme rrotulluese dhe vibruese dhe një funksion “Climax”: aktivizojeni atë dhe dildo kalon menjëherë në dridhjet më intensive! Glanet e rrumbullakëta, boshti i venave dhe topat e bëjnë këtë dildo pothuajse të padallueshëm nga një penis i vërtetë. Dildo është bërë nga silikoni i sigurt për trupin dhe ka një bërthamë të fortë për një ndjesi të ngjashme me jetën. Kjo dildo ka një filxhan thithës që do të ngjitet në çdo sipërfaqe të lëmuar. Kështu që mund ta shijoni edhe pa duar. Sigurisht që këtë dildo mund ta përdorni edhe me parzmore. Ajo vjen me një çantë luksoze lodër si një dhuratë në mënyrë që të mund të ruani dildo pa pluhur. Mund ta rimbushni shpejt me kabllon USB të përfshirë.

Availability: Në gjendje SKU: 88125 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Preferohet bashkë me:

Shtoni një lubrifikat për të maksimizuar përvojën tuaj.

Përshkrim

Një dildo seksi, realiste nga Koleksioni i Varësisë së Lakuriqve. Gëzoni stimulim të jashtëzakonshëm vetë ose me partnerin tuaj. Dildo ka 7 cilësime të ndryshme rrotulluese dhe vibruese dhe një funksion “Climax”: aktivizojeni atë dhe dildo kalon menjëherë në dridhjet më intensive! Glanet e rrumbullakëta, boshti i venave dhe topat e bëjnë këtë dildo pothuajse të padallueshëm nga një penis i vërtetë. Dildo është bërë nga silikoni i sigurt për trupin dhe ka një bërthamë të fortë për një ndjesi të ngjashme me jetën. Kjo dildo ka një filxhan thithës që do të ngjitet në çdo sipërfaqe të lëmuar. Kështu që mund ta shijoni edhe pa duar. Sigurisht që këtë dildo mund ta përdorni edhe me parzmore. Ajo vjen me një çantë luksoze lodër si një dhuratë në mënyrë që të mund të ruani dildo pa pluhur. Mund ta rimbushni shpejt me kabllon USB të përfshirë.

Dildo me vibrim Naked Addiction

14,900 LEK

In stock