Vibrator Vibes of Love Duo Pleasure

8,200 LEK

Remote Duo Pleaser nga Vibes of Love është një kënaqësi e dyfishtë me një formë penisi për t’u shijuar në vaginë dhe një stimulues i bashkuar i klitorisit me kthesat e duhura për të prekur klitorin dhe për të transferuar dridhjet. 9 modelet e ndryshme të dridhjeve përhapen në të gjithë lodrën dhe mund të funksionojnë lehtësisht me telekomandën pa tela. Remote Duo Pleaser mund të rimbushet me kabllon magnetike USB të përfshirë dhe mund të përdoret në mënyrë të sigurt në banjë ose dush pasi është i papërshkueshëm nga uji. Vibrator duo me formë penisi dhe stimulues klitorisi. Telekomandë pa tela. 9 funksionet e vibrimit. Mund të rimbushet me kabllon magnetike USB të përfshirë. I papërshkueshëm nga uji.

Availability: Në gjendje SKU: 21778 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Remote Duo Pleaser nga Vibes of Love është një kënaqësi e dyfishtë me një formë penisi për t’u shijuar në vaginë dhe një stimulues i bashkuar i klitorisit me kthesat e duhura për të prekur klitorin dhe për të transferuar dridhjet. 9 modelet e ndryshme të dridhjeve përhapen në të gjithë lodrën dhe mund të funksionojnë lehtësisht me telekomandën pa tela. Remote Duo Pleaser mund të rimbushet me kabllon magnetike USB të përfshirë dhe mund të përdoret në mënyrë të sigurt në banjë ose dush pasi është i papërshkueshëm nga uji. Vibrator duo me formë penisi dhe stimulues klitorisi. Telekomandë pa tela. 9 funksionet e vibrimit. Mund të rimbushet me kabllon magnetike USB të përfshirë. I papërshkueshëm nga uji.

Vibrator Vibes of Love Duo Pleasure

8,200 LEK

In stock