Set plug anal Pink

7,500 LEK

Gëzoni një përvojë të jashtëzakonshme anale me këtë set të bukur, me 3 copë prizë anal! Ky komplet përfshin 3 priza qelqi. Materialshtë material i sigurt për trupin, jo poroz dhe mund të përdoret së bashku me çdo lloj lubrifikanti. Për më tepër, është mirë i përshtatshëm për lojën e temperaturës. Plugt kanë formë ergonomikisht dhe kanë një bazë të sheshtë, të gjerë, në mënyrë që të jenë të sigurta për t’u përdorur.

Availability: Në gjendje SKU: AG431 Kategori: , ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Gëzoni një përvojë të jashtëzakonshme anale me këtë set të bukur, me 3 copë prizë anal! Ky komplet përfshin 3 priza qelqi. Materialshtë material i sigurt për trupin, jo poroz dhe mund të përdoret së bashku me çdo lloj lubrifikanti. Për më tepër, është mirë i përshtatshëm për lojën e temperaturës. Plugt kanë formë ergonomikisht dhe kanë një bazë të sheshtë, të gjerë, në mënyrë që të jenë të sigurta për t’u përdorur.

Set plug anal Pink

7,500 LEK

In stock