Vibrator Satisfyer Duble Joy Purple

8,700 LEK

Gëzimi i Dyfishtë Satisfyer stimulon fuqimisht të dy partnerët gjatë seksit. Forma U është e pajisur si brenda ashtu edhe jashtë – duke siguruar një ndjenjë joshëse për klitorin, pikën G dhe penisin. Aplikacioni i aktivizuar, kjo lodër e teknologjisë së lartë është përmirësuar me lojë në distancë dhe më shumë! Vibë në formë U e përsosur për pikën G dhe stimulimin e klitoritit Krijuar për lojë partnere mashkull + femër Modaliteti i pëshpëritjes I papërshkueshëm nga uji E penisikueshme APP-ja e aktivizuar E pajtueshme me çdo smartphone, tabletë dhe orë Apple të Android ose Apple Gama e pafund e programeve me aplikacionin Satisfyer (Mund të përdoret gjithashtu pa aplikacionin)

Availability: Vjen së shpejti SKU: 360119 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Gëzimi i Dyfishtë Satisfyer stimulon fuqimisht të dy partnerët gjatë seksit. Forma U është e pajisur si brenda ashtu edhe jashtë – duke siguruar një ndjenjë joshëse për klitorin, pikën G dhe penisin. Aplikacioni i aktivizuar, kjo lodër e teknologjisë së lartë është përmirësuar me lojë në distancë dhe më shumë! Vibë në formë U e përsosur për pikën G dhe stimulimin e klitoritit Krijuar për lojë partnere mashkull + femër Modaliteti i pëshpëritjes I papërshkueshëm nga uji E penisikueshme APP-ja e aktivizuar E pajtueshme me çdo smartphone, tabletë dhe orë Apple të Android ose Apple Gama e pafund e programeve me aplikacionin Satisfyer (Mund të përdoret gjithashtu pa aplikacionin)

Vibrator Satisfyer Duble Joy Purple

8,700 LEK

Out of stock