Vibrator Remote Controlled Couple’s

8,200 LEK

Vibrator ultra fleksibël i dyfishtë 2 motorë në secilin fund 10 mënyra dridhjeje Telekomandë pa tela I papërshkueshëm nga uji E rimbushshme – përfshirë kabllon e penisikimit USB Stimulim i dyfishtë dhe i trefishtë! Vibrator ultra fleksibël i dyfishtë Vibratori i çiftit me telekomandë nga Zgjedhja e Çifteve me 10 mënyra dridhjeje në secilin skaj. Mund të përdoret në mënyrë imagjinative për të gjitha pikat e nxehta të brendshme dhe të jashtme: të dy krahët vibro me shkathtësi marrin pikë kënaqësie në pincë, boshti më i trashë depërton qëllimisht në pikën G ose P. Vibratori i çiftit është i papërshkueshëm nga uji dhe mund të kontrollohet drejtpërdrejt në lodër ose në mënyrë të përshtatshme përmes telekomandës pa tel. Sipërfaqja është e mbuluar me një strukturë të butë prekëse, e cila siguron rrëshqitje të qetë brenda dhe lë lëkurën të ndjehet e këndshme.

Availability: Në gjendje SKU: 05509650000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Vibrator ultra fleksibël i dyfishtë 2 motorë në secilin fund 10 mënyra dridhjeje Telekomandë pa tela I papërshkueshëm nga uji E rimbushshme – përfshirë kabllon e penisikimit USB Stimulim i dyfishtë dhe i trefishtë! Vibrator ultra fleksibël i dyfishtë Vibratori i çiftit me telekomandë nga Zgjedhja e Çifteve me 10 mënyra dridhjeje në secilin skaj. Mund të përdoret në mënyrë imagjinative për të gjitha pikat e nxehta të brendshme dhe të jashtme: të dy krahët vibro me shkathtësi marrin pikë kënaqësie në pincë, boshti më i trashë depërton qëllimisht në pikën G ose P. Vibratori i çiftit është i papërshkueshëm nga uji dhe mund të kontrollohet drejtpërdrejt në lodër ose në mënyrë të përshtatshme përmes telekomandës pa tel. Sipërfaqja është e mbuluar me një strukturë të butë prekëse, e cila siguron rrëshqitje të qetë brenda dhe lë lëkurën të ndjehet e këndshme.

Vibrator Remote Controlled Couple’s

8,200 LEK

In stock