Vibrator Red Revolution Sofia

7,500 LEK

Ky vibrator duo është bërë nga silikoni i sigurt për trup dhe ABS. Sofja ka 2 motorë të fuqishëm, në pjesën e sipërme dhe në stimuluesin fleksibël të klitoralit. Dridhësi ka 7 ritme dridhjeje. Stimuluesi i klitorit ka 3 shpejtësi vibrimi. Vibratori mund të rimbushet me kabllon magnetike USB të përfshirë dhe është i papërshkueshëm nga uji. Shtypni gjatë butonin e poshtëm për të ndezur / fikur vibratorin. Shtypni shkurtër butonin e mesit për të ndryshuar dridhjet në pjesën e sipërme. Shtypni shkurtër butonin e sipërm për të filluar / ndërruar dridhjen e stimuluesit të klitoralit.

Availability: Në gjendje SKU: 21853 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Ky vibrator duo është bërë nga silikoni i sigurt për trup dhe ABS. Sofja ka 2 motorë të fuqishëm, në pjesën e sipërme dhe në stimuluesin fleksibël të klitoralit. Dridhësi ka 7 ritme dridhjeje. Stimuluesi i klitorit ka 3 shpejtësi vibrimi. Vibratori mund të rimbushet me kabllon magnetike USB të përfshirë dhe është i papërshkueshëm nga uji. Shtypni gjatë butonin e poshtëm për të ndezur / fikur vibratorin. Shtypni shkurtër butonin e mesit për të ndryshuar dridhjet në pjesën e sipërme. Shtypni shkurtër butonin e sipërm për të filluar / ndërruar dridhjen e stimuluesit të klitoralit.

Vibrator Red Revolution Sofia

7,500 LEK

In stock