Dildo Dr.Skin 8.5inch

6,900 LEK

Mjeku është brenda! Dr. Skin Glide 8.5 Inç Vetë Lubrifikues Dildo me Topa është një lodër realiste, vetë lubrifikuese, e cila i duhet vetëm pak ujë për t’u rrëshqitur! Dr Skin Glide ka një bazë të guximshme të filxhanit thithës që do të mbajë në çdo sipërfaqe të sheshtë dhe është e pajtueshme. E bërë nga TPE e sigurt për trupin, kjo lodër nuk përmban aromë, ftalate, parafina ose latex. Vetitë vetëlubrifikuese janë të përkohshme. Do të zgjasë deri në 12 përdorime. Për të pastruar, lani me ujë dhe sapun. Thajeni dhe lëreni të thahet në ajër para se ta ruani. Përdorni produktin vetëm me lubrifikantë me bazë uji. Rekomandohet të filloni të përdorni lubrifikantë me bazë uji pasi vetitë e vetë lubrifikimit të fillojnë të pakësohen.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 331595 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Preferohet bashkë me:

Shtoni një lubrifikat për të maksimizuar përvojën tuaj.

Përshkrim

Mjeku është brenda! Dr. Skin Glide 8.5 Inç Vetë Lubrifikues Dildo me Topa është një lodër realiste, vetë lubrifikuese, e cila i duhet vetëm pak ujë për t’u rrëshqitur! Dr Skin Glide ka një bazë të guximshme të filxhanit thithës që do të mbajë në çdo sipërfaqe të sheshtë dhe është e pajtueshme. E bërë nga TPE e sigurt për trupin, kjo lodër nuk përmban aromë, ftalate, parafina ose latex. Vetitë vetëlubrifikuese janë të përkohshme. Do të zgjasë deri në 12 përdorime. Për të pastruar, lani me ujë dhe sapun. Thajeni dhe lëreni të thahet në ajër para se ta ruani. Përdorni produktin vetëm me lubrifikantë me bazë uji. Rekomandohet të filloni të përdorni lubrifikantë me bazë uji pasi vetitë e vetë lubrifikimit të fillojnë të pakësohen.

Dildo Dr.Skin 8.5inch

6,900 LEK

Out of stock