Unaze penisi me vibrim ROMANCE IVY

5,300 LEK

Produktet Romance kanë një ngjyrë të kuqe rubini të veçantë dhe një pamje luksoze. Me performancë me cilësi të lartë siç mund të prisni nga Lodrat luksoze të ëndrrave. Si lodrat e tjera romantike, unaza e penisit Ivy është e stilit të lartë dhe romantike nga jashtë, dhe e mbushur me teknologji nga brenda. Unaza e penisit ka një unazë të butë kundër rrëshqitjes që është elastike për t’u përshtatur rehat rreth penisit dhe një strukturë në formë diamanti në pjesën e sipërme për të stimuluar klitorisin gjatë marrëdhënieve seksuale. Ivy është bërë prej silikoni të butë, të cilësisë së ushqimit, ofron 3 shpejtësi dhe 7 ritme vibruese të pasionit, ndërsa është plotësisht i papërshkueshëm nga uji dhe lehtë i rimbushshëm me USB. Unazë penisi vibruese. Unaza e penisit vibruese Silikoni elastik 3 Shpejtësi dhe 7 modele vibruese pasioni Funksionim i thjeshtë me një buton Rimbushur me kabllon USB-pin të përfshirë I papërshkueshëm nga uji

Availability: Vjen së shpejti SKU: 21766 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Produktet Romance kanë një ngjyrë të kuqe rubini të veçantë dhe një pamje luksoze. Me performancë me cilësi të lartë siç mund të prisni nga Lodrat luksoze të ëndrrave. Si lodrat e tjera romantike, unaza e penisit Ivy është e stilit të lartë dhe romantike nga jashtë, dhe e mbushur me teknologji nga brenda. Unaza e penisit ka një unazë të butë kundër rrëshqitjes që është elastike për t’u përshtatur rehat rreth penisit dhe një strukturë në formë diamanti në pjesën e sipërme për të stimuluar klitorisin gjatë marrëdhënieve seksuale. Ivy është bërë prej silikoni të butë, të cilësisë së ushqimit, ofron 3 shpejtësi dhe 7 ritme vibruese të pasionit, ndërsa është plotësisht i papërshkueshëm nga uji dhe lehtë i rimbushshëm me USB. Unazë penisi vibruese. Unaza e penisit vibruese Silikoni elastik 3 Shpejtësi dhe 7 modele vibruese pasioni Funksionim i thjeshtë me një buton Rimbushur me kabllon USB-pin të përfshirë I papërshkueshëm nga uji

Unaze penisi me vibrim ROMANCE IVY

5,300 LEK

Out of stock