Unaze&Rruaza anale

3,100 LEK

Unazë e penisit me prizë anale të topit Ereksione të qëndrueshme Stimulim i pabesueshëm i prostatës Komplet i bërë nga silikoni Dyshë emocionuese! Unazë e penisit e shtrirë me prizë anale të mbyllur fort. Unaza e penisit kap fort penisin dhe mund të mbështesë në mënyrë efektive ngritjen e tij falë efektit të ngjeshjes së gjakut. Në të njëjtën kohë, priza anal e futur siguron stimulim intensiv në dhomën e pasme. Ura fleksibël lidhëse fole afër perineumit, kështu që edhe këtu sigurohet kënaqësia. Për ndjenja të paimitueshme!

Availability: Në gjendje SKU: 05458050000 Kategori: , ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Unazë e penisit me prizë anale të topit Ereksione të qëndrueshme Stimulim i pabesueshëm i prostatës Komplet i bërë nga silikoni Dyshë emocionuese! Unazë e penisit e shtrirë me prizë anale të mbyllur fort. Unaza e penisit kap fort penisin dhe mund të mbështesë në mënyrë efektive ngritjen e tij falë efektit të ngjeshjes së gjakut. Në të njëjtën kohë, priza anal e futur siguron stimulim intensiv në dhomën e pasme. Ura fleksibël lidhëse fole afër perineumit, kështu që edhe këtu sigurohet kënaqësia. Për ndjenja të paimitueshme!

Unaze&Rruaza anale

3,100 LEK

In stock