Strap-on The Pegger

5,500 LEK

Rrip me dildo të lëvizshëm Dimensionet ideale për ata që janë kuriozë për të lidhur Rregullueshme në madhësi për një përshtatje perfekte Dildo me filxhan thithës – gjithashtu mund të luhet vetëm E përkryer për fillestarët e fiksuar! Rrip me dildo të lëvizshëm. Dildo e lakuar në mënyrë ideale, e ngushtë ngushtë me filxhan thithës – gjithashtu mund të përdoret vetëm dhe madje edhe pa duar. Futet në një brez në brezin në pjesën e përparme me ndihmën e unazës – çdo dildo / vibrator tjetër me një filxhan thithës gjithashtu mund të futet në rrip. Rripi i rehatshëm është i rregullueshëm në madhësi për një përshtatje pa rrëshqitje.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05461860000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Rrip me dildo të lëvizshëm Dimensionet ideale për ata që janë kuriozë për të lidhur Rregullueshme në madhësi për një përshtatje perfekte Dildo me filxhan thithës – gjithashtu mund të luhet vetëm E përkryer për fillestarët e fiksuar! Rrip me dildo të lëvizshëm. Dildo e lakuar në mënyrë ideale, e ngushtë ngushtë me filxhan thithës – gjithashtu mund të përdoret vetëm dhe madje edhe pa duar. Futet në një brez në brezin në pjesën e përparme me ndihmën e unazës – çdo dildo / vibrator tjetër me një filxhan thithës gjithashtu mund të futet në rrip. Rripi i rehatshëm është i rregullueshëm në madhësi për një përshtatje pa rrëshqitje.

Strap-on The Pegger

5,500 LEK

Out of stock