Vibrator Chick Diva-G-Spot & Clitoral

13,100 LEK

Linjat ikonike të Rock Chick Diva dhe fuqia mbresëlënëse e përjetshme dhe menjëherë e dallueshme përqafon performancën e pakrahasueshme për t’ju çuar në një nivel tjetër të pasionit orgazmatik. E akorduar me mjeshtëri për t’u ndezur, Diva është krijuar për të rritur stimulimin e klitorit dhe pikës G duke ju dhënë orgazmën e përsosur të përzier, të telekomanduar dhe pa duar. Motorë të fuqishëm, të dyfishtë të pavarur qëndrojnë brenda pikave të stimulimit ergonomik, ndërsa kadifeja fleksibël prek silikonin fort në trupin tuaj ndërsa e tundni veten në kulmin hyjnor.

Availability: Në gjendje SKU: 10RCDPL Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Linjat ikonike të Rock Chick Diva dhe fuqia mbresëlënëse e përjetshme dhe menjëherë e dallueshme përqafon performancën e pakrahasueshme për t’ju çuar në një nivel tjetër të pasionit orgazmatik. E akorduar me mjeshtëri për t’u ndezur, Diva është krijuar për të rritur stimulimin e klitorit dhe pikës G duke ju dhënë orgazmën e përsosur të përzier, të telekomanduar dhe pa duar. Motorë të fuqishëm, të dyfishtë të pavarur qëndrojnë brenda pikave të stimulimit ergonomik, ndërsa kadifeja fleksibël prek silikonin fort në trupin tuaj ndërsa e tundni veten në kulmin hyjnor.

Vibrator Chick Diva-G-Spot & Clitoral

13,100 LEK

In stock