Vibraotr Bully Boy 7

4,500 LEK

 •          Formë realistike e penisit
 •          Cilësi reale për stimulim shtesë
 •          1 motor me opsione të ndryshme shpejtësie
 •          Vena për stimulim clitoral
 •          Zhvidhosni bazën për të ndryshuar baterinë
 •          Gjatësia: 18 cm
 •          Rrethimi: 19 cm
 •          Materiali: PVC dhe ABS
 •          Fuqia: 2 x AA. Bateritë nuk përfshihen.
Availability: Në gjendje SKU: 55040103 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

 •          Formë realistike e penisit
 •          Cilësi reale për stimulim shtesë
 •          1 motor me opsione të ndryshme shpejtësie
 •          Vena për stimulim clitoral
 •          Zhvidhosni bazën për të ndryshuar baterinë
 •          Gjatësia: 18 cm
 •          Rrethimi: 19 cm
 •          Materiali: PVC dhe ABS
 •          Fuqia: 2 x AA. Bateritë nuk përfshihen.
Vibraotr Bully Boy 7

Vibraotr Bully Boy 7

4,500 LEK

In stock