Unaze penisi me vibrim Hueman

Unaze penisi me vibrim Hueman

5,200 LEK

Gëzoni një stimulim të zgjatur dhe intensiv me Saturn dhe unazën e topit nga koleksioni Hueman. Unaza kufizon rrjedhën e gjakut, gjë që e bën penisin dhe topat tuaj shumë të ndjeshëm në prekje dhe ngritja juaj do të ndihet më e vështirë dhe do të zgjasë më shumë. Unaza përmban 10 cilësime të ndryshme të dridhjeve (3 shpejtësi dhe 7 modele). Ka një bërthamë të fortë me një shtresë të butë silikoni për përdorim të rehatshëm. Unaza është plotësisht e papërshkueshme nga uji, kështu që mund ta merrni edhe me vete në dush ose banjë. Recshtë e rimbushshme me kabllon USB të përfshirë. Pastroni unazën pas përdorimit me pastrues lodrash dhe ujë të vakët.

Availability: ● Vjen së shpejti SKU: HUE001 Kategori: , ,

Përshkrim

Gëzoni një stimulim të zgjatur dhe intensiv me Saturn dhe unazën e topit nga koleksioni Hueman. Unaza kufizon rrjedhën e gjakut, gjë që e bën penisin dhe topat tuaj shumë të ndjeshëm në prekje dhe ngritja juaj do të ndihet më e vështirë dhe do të zgjasë më shumë. Unaza përmban 10 cilësime të ndryshme të dridhjeve (3 shpejtësi dhe 7 modele). Ka një bërthamë të fortë me një shtresë të butë silikoni për përdorim të rehatshëm. Unaza është plotësisht e papërshkueshme nga uji, kështu që mund ta merrni edhe me vete në dush ose banjë. Recshtë e rimbushshme me kabllon USB të përfshirë. Pastroni unazën pas përdorimit me pastrues lodrash dhe ujë të vakët.

You've just added this product to the cart: