-50%

Vibrator Oh – My G

Çmimi origjinal qe: 22,000 LEK.Çmimi i tanishëm është: 11,000 LEK.

Përjetoni një mënyrë krejtësisht të re të stimulimit të G-Spot me këtë Vibrator unik G-Spot OhMyG. Ky vibrator ka një element pulsues që stimulon pikën G. Mund të zgjidhni nga 3 cilësime të fuqishme. OhMyG është në formë ergonomikisht për një arritje të mirë të G-Spot dhe qëndron komodisht në dorë. Materiali është silikon i butë i butë për një ndjesi komode. Ju mund të përdorni me lehtësi OhMyG me 1 shtypje të butonit në pjesën e përparme. OhMyG vjen me një kabëll USB dhe mund të penisikohet shpejt.

Availability: Në gjendje SKU: IOBA1002 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Përjetoni një mënyrë krejtësisht të re të stimulimit të G-Spot me këtë Vibrator unik G-Spot OhMyG. Ky vibrator ka një element pulsues që stimulon pikën G. Mund të zgjidhni nga 3 cilësime të fuqishme. OhMyG është në formë ergonomikisht për një arritje të mirë të G-Spot dhe qëndron komodisht në dorë. Materiali është silikon i butë i butë për një ndjesi komode. Ju mund të përdorni me lehtësi OhMyG me 1 shtypje të butonit në pjesën e përparme. OhMyG vjen me një kabëll USB dhe mund të penisikohet shpejt.

Vibrator Oh – My G

Çmimi origjinal qe: 22,000 LEK.Çmimi i tanishëm është: 11,000 LEK.

In stock