Set Fetish Restraint

Set Fetish Restraint

4,930 LEK

Kufizues me cilësi të lartë të vendosur me një jakë, pranga dhe rrip të belit. Gjithçka mund të rregullohet me kopsat. Seti është i vërtetë për stilin e bukur, origjinal të dukjes së lëkurës – por është 100% vegan. Një theks i vërtetë për lojën e roleve dhe fantazitë e skllavërisë.

Availability: ● Në gjendje SKU: 24930121001 Kategori: ,

Përshkrim

Kufizues me cilësi të lartë të vendosur me një jakë, pranga dhe rrip të belit. Gjithçka mund të rregullohet me kopsat. Seti është i vërtetë për stilin e bukur, origjinal të dukjes së lëkurës – por është 100% vegan. Një theks i vërtetë për lojën e roleve dhe fantazitë e skllavërisë.

You've just added this product to the cart: