Set Fetish

6,800 LEK

Seti për mbajtjen e shtratit me mansheta në kyç dhe kyçin e këmbës. Rripat mund të rregullohen në madhësinë e shtratit. Mansheta të bëra me lesh të rremë, të butë dhe me gëzof. Ata bashkohen në unazat O të rripave të shtratit me grepa musketon. Një set mbajtës për shtrat me mansheta në kyç dhe kyçin e këmbës. Thjesht rrëshqisni shiritat nën pjesën e poshtme të dyshekut tuaj ose nga maja në pjesën e poshtme ose nga njëra anë në tjetrën për të përshtatur lojën tuaj të skllavërisë. Rripat mund të rregullohen në madhësinë e shtratit me kopsat plastike. Manshetat janë bërë me lesh të rremë, të butë dhe me gëzof, dhe të rehatshme për tu veshur, me mbyllje Velcro. Ata bashkohen në unazat O të shiritave të shtratit me grepa musketon të përshtatshëm. Një set frenimi është një mjet i shkëlqyeshëm BDSM, por përdoreni me kujdes dhe mos lini kurrë një person të lidhur pa mbikëqyrje.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 21652 Kategori: ,

Produkte 100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim Diskret & Anonim

Transport i Falas & i Shpejtë

Përshkrim

Seti për mbajtjen e shtratit me mansheta në kyç dhe kyçin e këmbës. Rripat mund të rregullohen në madhësinë e shtratit. Mansheta të bëra me lesh të rremë, të butë dhe me gëzof. Ata bashkohen në unazat O të rripave të shtratit me grepa musketon. Një set mbajtës për shtrat me mansheta në kyç dhe kyçin e këmbës. Thjesht rrëshqisni shiritat nën pjesën e poshtme të dyshekut tuaj ose nga maja në pjesën e poshtme ose nga njëra anë në tjetrën për të përshtatur lojën tuaj të skllavërisë. Rripat mund të rregullohen në madhësinë e shtratit me kopsat plastike. Manshetat janë bërë me lesh të rremë, të butë dhe me gëzof, dhe të rehatshme për tu veshur, me mbyllje Velcro. Ata bashkohen në unazat O të shiritave të shtratit me grepa musketon të përshtatshëm. Një set frenimi është një mjet i shkëlqyeshëm BDSM, por përdoreni me kujdes dhe mos lini kurrë një person të lidhur pa mbikëqyrje.