Plug anal metalike No:9

3,300 LEK

Kjo prizë mahnitëse anal alumini e lëmuar përmban një kristal të bukur të pastër. Formuar me një majë konike, trup të butë me gunga dhe qafë të hollë, futja dhe veshja e lodrës tuaj është e lehtë. Alumini është i përgjegjshëm ndaj temperaturës, që do të thotë se është i ftohtë në prekje, por do të nxehet lehtësisht në temperaturën e përsosur. Nxehtësia ose ftohja në ujë të ngrohtë ose frigorifer për ndjesi shtesë!

Availability: Në gjëndje SKU: ET145CLR Kategori: , ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Kjo prizë mahnitëse anal alumini e lëmuar përmban një kristal të bukur të pastër. Formuar me një majë konike, trup të butë me gunga dhe qafë të hollë, futja dhe veshja e lodrës tuaj është e lehtë. Alumini është i përgjegjshëm ndaj temperaturës, që do të thotë se është i ftohtë në prekje, por do të nxehet lehtësisht në temperaturën e përsosur. Nxehtësia ose ftohja në ujë të ngrohtë ose frigorifer për ndjesi shtesë!

Plug anal metalike No:9

3,300 LEK

In stock