Prezervative per femra Ormelle

300 LEK

Prezervativët femëror Ormelle janë bërë prej latex të tejdukshëm. Për shkak se ky prezervativ është bërë nga latex, është më pak i zhurmshëm se prezervativët e tjerë femërorë. Nuk është i përshtatshëm për gratë ose burrat me alergji ndaj lateksit. Ormelle ka një unazë të butë në pjesën e jashtme të prezervativit dhe një më të vogël në brendësi. Këto unaza lejojnë që prezervativi të futet në mënyrë vaginale dhe të qëndrojë në vend gjatë bërjes së dashurisë. Kur përdoret siç duhet, prezervativi mbron mirë kundër STD dhe shtatzënisë. Prezervativët femëror Ormelle plotësojnë normat evropiane dhe janë të certifikuara ISO. Materiali i butë i Ormelle dhe unaza e jashtme e butë janë shumë të dobishme. Dhe sigurisht ndjesinë natyrale që jep ky prezervativ. Përdorni prezervativin me ose pa lubrifikant.

Availability: Në gjendje SKU: FC5 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Prezervativët femëror Ormelle janë bërë prej latex të tejdukshëm. Për shkak se ky prezervativ është bërë nga latex, është më pak i zhurmshëm se prezervativët e tjerë femërorë. Nuk është i përshtatshëm për gratë ose burrat me alergji ndaj lateksit. Ormelle ka një unazë të butë në pjesën e jashtme të prezervativit dhe një më të vogël në brendësi. Këto unaza lejojnë që prezervativi të futet në mënyrë vaginale dhe të qëndrojë në vend gjatë bërjes së dashurisë. Kur përdoret siç duhet, prezervativi mbron mirë kundër STD dhe shtatzënisë. Prezervativët femëror Ormelle plotësojnë normat evropiane dhe janë të certifikuara ISO. Materiali i butë i Ormelle dhe unaza e jashtme e butë janë shumë të dobishme. Dhe sigurisht ndjesinë natyrale që jep ky prezervativ. Përdorni prezervativin me ose pa lubrifikant.

Prezervative per femra Ormelle

300 LEK

In stock