Prezervativë Nano Thin EXS 12CP

1,100 LEK

EXS Nano Thin janë ndër prezervativët latex me cilësi më të hollë në botë. Kanë një gjerësi prej 53 mm, pa erë lateksi dhe ndjehen sikur nuk keni veshur prezervativ.

Availability: Në gjendje SKU: 12EXSNANO Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

EXS Nano Thin janë ndër prezervativët latex me cilësi më të hollë në botë. Kanë një gjerësi prej 53 mm, pa erë lateksi dhe ndjehen sikur nuk keni veshur prezervativ. Testuar fuqishëm sipas standardeve evropiane dhe nga Instituti Britanik i Standardeve (BSI) Ky produkt është jashtëzakonisht i hollë, por ka forcën e prezervativëve të zakonshëm latex më të trashë.

Prezervativë Nano Thin EXS 12CP

1,100 LEK

In stock