Pranga Restraint Bad Kitty

4,400 LEK

Për skllavërinë efektive të gjithë trupit!
Përmbajtje e kombinuar nga Bad Kitty për qafën, kyçet dhe kyçet e këmbës. Mbajtësit janë të mbushur me pelush të butë dhe mund të rregullohen me lidhësit e fortë me grep dhe unazë për një përshtatje të përsosur.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05385400000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Kufizues i kombinuar i qafës, kyçit të dorës dhe kyçit të këmbës
I papërshkueshëm nga loti dhe i rregullueshëm
Kufizues me mbushje të butë
Përfshirë sytë

Për skllavërinë efektive të gjithë trupit!
Përmbajtje e kombinuar nga Bad Kitty për qafën, kyçet dhe kyçet e këmbës. Mbajtësit janë të mbushur me pelush të butë dhe mund të rregullohen me lidhësit e fortë me grep dhe unazë për një përshtatje të përsosur. Rripat e mbajtjes që të çojnë te prangat e kyçit të këmbës mund të rregullohen. Prangat e kyçit të dorës kanë grepa dhe mund të hiqen nga mbajtësja e qafës. Përfshin një lidhje syri.

Çdo pranga dore është 33 cm e gjatë, çdo pranga e kyçit të këmbës është 38 cm e gjatë, çdo rrip mbajtës është 188 cm e gjatë.
Poliestër, polipropilen, PU, ABS, metal.

Pranga Restraint Bad Kitty

4,400 LEK

In stock