Parfum TABOO FOR HER EdT 50 ml

Parfum TABOO FOR HER EdT 50 ml

2,670 LEK

Shtoni disa romantizëm dhe sensualitet shtesë në jetën tuaj me Parfumen Taboo Espiegle për gratë! Kjo parfum përmban feromone, tërheqës natyralë që janë jashtëzakonisht tërheqës për meshkujt. Parfumi ka aromën e butë të patchouli dhe bergamot me shënime të freskëta të frezisë së trëndafilit dhe të bardhë. Mund të përdoret çdo ditë dhe është perfekte për çdo rast.

Availability: ● Në gjendje SKU: RUF-2082 Kategori: ,

Përshkrim

Shtoni disa romantizëm dhe sensualitet shtesë në jetën tuaj me Parfumen Taboo Espiegle për gratë! Kjo parfum përmban feromone, tërheqës natyralë që janë jashtëzakonisht tërheqës për meshkujt. Parfumi ka aromën e butë të patchouli dhe bergamot me shënime të freskëta të frezisë së trëndafilit dhe të bardhë. Mund të përdoret çdo ditë dhe është perfekte për çdo rast.

You've just added this product to the cart: