Paddle Zado

6,200 LEK

Klasik i fuqishëm i bërë nga druri i fortë!
Vozis me goditje të fortë me cilësi të lartë nga ZADO, prej druri të fortë me kokrra të bukura (ndryshon).

Availability: Në gjendje SKU: 20405817000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Vozis nga druri i ngurtë
Kokrra e bukur natyrale (ndryshon)
Dorezë e mbështjellë prej lëkure
Rrip dore / lak i varur prej lëkure
Me cilësi të lartë dhe të qëndrueshme

Klasik i fuqishëm i bërë nga druri i fortë!
Vozis me goditje të fortë me cilësi të lartë nga ZADO, prej druri të fortë me kokrra të bukura (ndryshon). Doreza e mbështjellë me lëkurë, si dhe rripi lëkure i kyçit të dorës, sigurojnë një kapje të fortë gjatë goditjes ndëshkuese konsensuale.

Gjatësia totale 40 cm, gjerësia 8 cm.
Dru, lëkurë.

Paddle Zado

6,200 LEK

In stock