Masturbator vagine Realistic stroker

4,300 LEK

Kënaqësi realiste në paketimin elegant!
Masturbatori Realistic Vagina i lehtë për t’u mbajtur nga STROKER në një dizajn elegant, të matur dhe të pastër.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05564590000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Masturbator në formë vagine
Dizajn i matur dhe i pastër me një kapak mbrojtës
Teksturë stimuluese në brendësi
Material i ngjashëm me lëkurën
Mëngë e lëvizshme për pastrim të lehtë
Lehtë për tu mbajtur për kënaqësi që nuk rrëshqet

Kënaqësi realiste në paketimin elegant!
Masturbatori Realistic Vagina i lehtë për t’u mbajtur nga STROKER në një dizajn elegant, të matur dhe të pastër. Ekziston një vulvë realiste me një vrimë vagine poshtë kapakut mbrojtës. Kanali i kënaqësisë ka një teksturë emocionuese me pika dhe brazda të shumta dhe ndihet pothuajse si një vaginë e vërtetë. Materiali i butë, i ngjashëm me lëkurën, i shton prekjen përfundimtare ndjesisë realiste. Kutia e masturbatorit të lehtë ka brazda të theksuara, kështu që mund të mbahet lehtësisht. Kjo gjithashtu do të thotë që masturbatori nuk do të rrëshqasë gjatë punëve më intensive me dorë.

Mënga mund të hiqet nga kutia për pastrim të lehtë.

Gjatësia e plotë 17,9 cm, thellësia e futjes 16,5 cm, e brendshme Ø e ngushtë dhe fleksibël.
Pesha 555 g.
TPE, ABS.

Masturbator vagine Realistic stroker

4,300 LEK

Out of stock