-30%

Masturbator Premium TENGA

2,100 LEK

Masturbator me një përdorim si një version premium Efekti i thithjes i kontrollueshëm individualisht Me xhel lubrifikant premium – gati për t’u përdorur menjëherë Struktura stimuluese në 3 shkallë ngurtësie Hapja e jastëkut të butë Materiale me cilësi të lartë Masturbator i disponueshëm në një klasë të vetin, tani edhe më mirë! Masturbatori Tenga Original Vacuum Cup në një filxhan me dizajn të matur tani është i disponueshëm si një version premium me një strukturë të brendshme edhe më të përpunuar, material silikoni me cilësi të lartë, filxhan shtrydhës më fleksibël dhe xhel lubrifikant të përmirësuar (që lahet lehtë) për më shumë elasticitet. Masturbatori i disponueshëm është gati për përdorim të menjëhershëm. Pas hyrjes së butë, penisi pajiset me shumë lubrifikant premium nga unaza lubrifikuese, kështu që lubrifikanti shtesë nuk është i nevojshëm. Struktura e larmishme e brendshme me diametra të ndryshëm masazhon penisin intensivisht. Dhe në fund të masturbatorit, hapja inovative me vakum siguron ndjenja thithëse si blowjob -i më i mirë. Për ta bërë këtë, afisheja hiqet nga vrima e vakumit dhe mbyllet ose hapet me gisht (sipas dëshirës).

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05394490000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Masturbator me një përdorim si një version premium Efekti i thithjes i kontrollueshëm individualisht Me xhel lubrifikant premium – gati për t’u përdorur menjëherë Struktura stimuluese në 3 shkallë ngurtësie Hapja e jastëkut të butë Materiale me cilësi të lartë Masturbator i disponueshëm në një klasë të vetin, tani edhe më mirë! Masturbatori Tenga Original Vacuum Cup në një filxhan me dizajn të matur tani është i disponueshëm si një version premium me një strukturë të brendshme edhe më të përpunuar, material silikoni me cilësi të lartë, filxhan shtrydhës më fleksibël dhe xhel lubrifikant të përmirësuar (që lahet lehtë) për më shumë elasticitet. Masturbatori i disponueshëm është gati për përdorim të menjëhershëm. Pas hyrjes së butë, penisi pajiset me shumë lubrifikant premium nga unaza lubrifikuese, kështu që lubrifikanti shtesë nuk është i nevojshëm. Struktura e larmishme e brendshme me diametra të ndryshëm masazhon penisin intensivisht. Dhe në fund të masturbatorit, hapja inovative me vakum siguron ndjenja thithëse si blowjob -i më i mirë. Për ta bërë këtë, afisheja hiqet nga vrima e vakumit dhe mbyllet ose hapet me gisht (sipas dëshirës).

Masturbator Premium TENGA

2,100 LEK

Out of stock