Masturbator Premium Tenga Sensation

4,100 LEK

Masturbator me një përdorim si një version premium 2 hapje: stimulim i butë dhe intensiv Efekti i thithjes i kontrollueshëm individualisht Me xhel lubrifikant premium – gati për t’u përdorur menjëherë Hapja e jastëkut të butë Masturbator i disponueshëm në një klasë të vetin, tani edhe më mirë! Masturbatori Tenga Dual Sensation Cup në një pamje të matur tani është i disponueshëm si një version premium me një strukturë të brendshme edhe më të përpunuar, material silikoni me cilësi të lartë, filxhan shtrydhës më fleksibël dhe xhel lubrifikant të përmirësuar (që lahet lehtë) për më shumë elasticitet. Masturbatori i disponueshëm mund të përdoret në të dyja anët (njëra anë stimulon butësisht, tjetra intensivisht) dhe është gati për përdorim të menjëhershëm. Pas hyrjes së butë, penisi pajiset me shumë lubrifikant premium nga unaza lubrifikuese, kështu që lubrifikanti shtesë nuk është i nevojshëm. Dy strukturat e ndryshme të brendshme me diametër të ndryshëm masazhojnë penisin në mënyrë sensuale ose kapëse. Një hapje inovative vakumi në fund të masturbatorit gjithashtu siguron ndjenja të thithjes si goditja më e mirë. Për ta bërë këtë, afishe përkatëse hiqet nga vrima e vakumit dhe mbyllet ose hapet me gisht (sipas dëshirës).

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05394900000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Masturbator me një përdorim si një version premium 2 hapje: stimulim i butë dhe intensiv Efekti i thithjes i kontrollueshëm individualisht Me xhel lubrifikant premium – gati për t’u përdorur menjëherë Hapja e jastëkut të butë Masturbator i disponueshëm në një klasë të vetin, tani edhe më mirë! Masturbatori Tenga Dual Sensation Cup në një pamje të matur tani është i disponueshëm si një version premium me një strukturë të brendshme edhe më të përpunuar, material silikoni me cilësi të lartë, filxhan shtrydhës më fleksibël dhe xhel lubrifikant të përmirësuar (që lahet lehtë) për më shumë elasticitet. Masturbatori i disponueshëm mund të përdoret në të dyja anët (njëra anë stimulon butësisht, tjetra intensivisht) dhe është gati për përdorim të menjëhershëm. Pas hyrjes së butë, penisi pajiset me shumë lubrifikant premium nga unaza lubrifikuese, kështu që lubrifikanti shtesë nuk është i nevojshëm. Dy strukturat e ndryshme të brendshme me diametër të ndryshëm masazhojnë penisin në mënyrë sensuale ose kapëse. Një hapje inovative vakumi në fund të masturbatorit gjithashtu siguron ndjenja të thithjes si goditja më e mirë. Për ta bërë këtë, afishe përkatëse hiqet nga vrima e vakumit dhe mbyllet ose hapet me gisht (sipas dëshirës).

Masturbator Premium Tenga Sensation

4,100 LEK

Out of stock