Lubrifikant EasyGlide Aloe Vera 100ml

1,600 LEK

Lubrifikuesi Bio & Natural Aloe Vera nga EasyGlide është me bazë uji, natyral dhe biologjik. Aloe Vera e shtuar ka një efekt qetësues dhe të butë në lëkurë, duke e bërë lubrifikantin të përshtatshëm për llojet e ndjeshme të lëkurës.

Availability: Vjen së shpejti SKU: EG040-BIO Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Lubrifikuesi Bio & Natural Aloe Vera nga EasyGlide është me bazë uji, natyral dhe biologjik. Aloe Vera e shtuar ka një efekt qetësues dhe të butë në lëkurë, duke e bërë lubrifikantin të përshtatshëm për llojet e ndjeshme të lëkurës. Përdorni lubrifikantin në kombinim me lodrën tuaj të preferuar ose me partnerin tuaj. Testoni gjithmonë lubrifikantin në lëkurën tuaj përpara se ta përdorni rregullisht.

Lubrifikant EasyGlide Aloe Vera 100ml

1,600 LEK

Out of stock