LoveBall Rotating me Vibrim

5,000 LEK

Me një rrip tërheqës për tërheqje dhe një dizajn në formë koni për perdorim sa me të lehtë. Të gjitha funksionet mund të kontrollohen me telekomandë.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05981940000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Me një rrip tërheqës për tërheqje dhe një dizajn në formë koni për perdorim sa me të lehtë. Të gjitha funksionet mund të kontrollohen me telekomandë.

LoveBall Rotating me Vibrim

5,000 LEK

Out of stock