Kink in the Dark – Glow-In-The-Dark Collar With Belt

6,400 LEK

Përjetoni lojën emocionuese me role me këtë jakë që shkëlqen në errësirë dhe rripin e përshtatshëm! Jaka e rregullueshme është prej lëkure vegane. Metali është pa nikel Është i lehtë për t’u lidhur dhe zhbërë rripin dhe kompleti është i përfunduar bukur. Kë do të sfidoni në errësirë?

Availability: Në gjendje SKU: AG640 Kategori: , ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Përjetoni lojën emocionuese me role me këtë jakë që shkëlqen në errësirë dhe rripin e përshtatshëm! Jaka e rregullueshme është prej lëkure vegane. Metali është pa nikel Është i lehtë për t’u lidhur dhe zhbërë rripin dhe kompleti është i përfunduar bukur. Kë do të sfidoni në errësirë?

Jaka është e gjatë 50 centimetra dhe e rregullueshme ndërmjet 29 dhe 41,9 cm. Është 5 cm e gjerë. Rripi është i gjatë 92 cm. Vetë zinxhiri është 69.8 cm.

Kink in the Dark – Glow-In-The-Dark Collar With Belt

6,400 LEK

In stock