Kit Butt Plug ANOS

5,100 LEK

Kompleti i stërvitjes me plug të prapanicës nga ANOS që përfshin 3 plug prapanicë me madhësi dhe pesha të ndryshme për stimulim ose shtrirje të këndshme dhe stërvitje të anusit.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05548470000 Kategori: , ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Kompleti i stërvitjes me plug të prapanicës nga ANOS që përfshin 3 plug prapanicë me madhësi dhe pesha të ndryshme për stimulim ose shtrirje të këndshme dhe stërvitje të anusit. Çdo plug fleksibël ka një syze me formë reale dhe një filxhan thithës të madh që do të thotë se mund të vishet në mënyrë të sigurt (për periudha të gjata kohore) pa u rrëshqitur shumë. plugt janë gjithashtu perfekte për argëtim pa duar.

Madhësia:
Gjatësia e plotë e plugut së vogël 8,2 cm, gjatësia e futjes 7,5 cm, Ø max. 2.8 cm, pesha 47 g.
Gjatësia e plotë e plugut mesatare 10,8 cm, gjatësia e futjes 10 cm, Ø max. 3,3 cm, pesha 77 g.
Plugu i madh gjatësi e plotë 14,3 cm, gjatësia e futjes 13,3 cm, Ø max. 4,4 cm, pesha 181 g.
PVC.

Set plug me 3 pjesë
Përmasa dhe pesha të ndryshme
Fleksibël me glas të formuar plotësisht
Kupë thithëse e gjerë dhe e sigurt
Plug trio për kënaqësinë e stërvitjes anale!

Kit Butt Plug ANOS

5,100 LEK

Out of stock