-10%

Bullet Svakom Ella Neo

13,050 LEK

Vibro-topi Ella Neo nga Svakom është perfekt për stimulim të brendshëm dhe të jashtëm. 11 mënyrat e qeta dhe të ndryshme të dridhjeve mund të kontrollohen lehtësisht me butonin në fund të rripit të tërheqjes

Availability: Në gjendje SKU: 05547400000 Kategori: , ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Vibro-topi Ella Neo nga Svakom është perfekt për stimulim të brendshëm dhe të jashtëm. 11 mënyrat e qeta dhe të ndryshme të dridhjeve mund të kontrollohen lehtësisht me butonin në fund të rripit të tërheqjes – ekziston gjithashtu një modalitet Svakom për dridhjet befasuese të zgjedhura në mënyrë të rastësishme. Mund të kontrollohet gjithashtu përmes aplikacionit FeelConnect-3 që ka 3 funksione të reja kryesore: Kontrollin në Distanca të gjata (kurdo dhe kudo në botë), mund të lidhet me video interaktive 2D dhe gjithashtu ka një funksion interaktiv të kamerës së internetit.

Mund të ripenisikohet me kabllon USB të përfshirë. Përfshin një çantë magazinimi.

Gjatësia e plotë 21 cm, gjatësia e futjes 8,3 cm, Ø 3,3 cm. Pesha 60 g. Silikoni, PU, ABS.

Vibro-plumb me 11 mënyra dridhjeje të qeta
Modaliteti Svakom për dridhje të habitshme
Mund të kontrollohet nëpërmjet aplikacionit ose në vetë lodrën
Funksioni interaktiv i videos
Funksioni interaktiv i kamerës së internetit
E ripenisikueshme – përfshirë. një kabllo USB
Përfshin një çantë magazinimi
Kënaqësi interaktive vibro-top!

Bullet Svakom Ella Neo

13,050 LEK

In stock