Vibrator Hot Fantasy

8,910 LEK

Vibrator në formën e penisit nga silikoni dhe ABS me telekomandë , splashproof, i ripenisikueshëm, 10 hapa dridhje me rotacion. Gjatësia: 20cm. ,6 3,6 cm

Availability: Vjen së shpejti SKU: 670000031408 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Vibrator në formën e penisit nga silikoni dhe ABS me telekomandë , splashproof, i ripenisikueshëm, 10 hapa dridhje me rotacion. Gjatësia: 20cm. ,6 3,6 cm

Vibrator Hot Fantasy

8,910 LEK

Out of stock