Vibrator Couples Black Velvet

7,700 LEK

Për pikat kryesore të zakonshme! Vibratori i Çiftit nga Black Velvets është një unazë e penisit / testikujve me vibrator dhe stimulues vibro-klitorial. Penisi dhe unazat e testikujve palosen në mënyrë që vibratori të përqafojë penisin. Kështu që ai mund ta përkëdhelë me një penis më të trashë gjatë seksit dhe ndjen një shtrëngim të mrekullueshëm vetë. Dhe të dy ndjejnë dridhjet. Për më tepër, unaza e penisit mbështet ngritjen e saj për një kohë të gjatë falë efektit të ngjeshjes së gjakut, unaza e testikujve siguron një mbajtje të fortë dhe të sigurt dhe stimuluesi i klitoralit i strukturuar nga stimuli përkëdhel pikën tuaj të nxehtë me dridhje shpimi gjilpërash. 2 motorë ofrojnë 20 mënyra të ndryshme dridhjeje që mund të kontrollohen me lehtësi direkt në lodër me shtypjen e një butoni. Gjithashtu në / nën ujë, sepse vibratori i Çifteve është i papërshkueshëm nga uji! Materiali silikoni me cilësi të lartë me cilësi të butë prekjeje siguron që të dy partnerët të ndihen shumë rehat në lëkurë. E rimbushshme – përfshirë kabllon e penisikimit USB.

Availability: Në gjendje SKU: 05508920000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Përshkrim

Për pikat kryesore të zakonshme! Vibratori i Çiftit nga Black Velvets është një unazë e penisit / testikujve me vibrator dhe stimulues vibro-klitorial. Penisi dhe unazat e testikujve palosen në mënyrë që vibratori të përqafojë penisin. Kështu që ai mund ta përkëdhelë me një penis më të trashë gjatë seksit dhe ndjen një shtrëngim të mrekullueshëm vetë. Dhe të dy ndjejnë dridhjet. Për më tepër, unaza e penisit mbështet ngritjen e saj për një kohë të gjatë falë efektit të ngjeshjes së gjakut, unaza e testikujve siguron një mbajtje të fortë dhe të sigurt dhe stimuluesi i klitoralit i strukturuar nga stimuli përkëdhel pikën tuaj të nxehtë me dridhje shpimi gjilpërash. 2 motorë ofrojnë 20 mënyra të ndryshme dridhjeje që mund të kontrollohen me lehtësi direkt në lodër me shtypjen e një butoni. Gjithashtu në / nën ujë, sepse vibratori i Çifteve është i papërshkueshëm nga uji! Materiali silikoni me cilësi të lartë me cilësi të butë prekjeje siguron që të dy partnerët të ndihen shumë rehat në lëkurë. E rimbushshme – përfshirë kabllon e penisikimit USB.

Vibrator Couples Black Velvet

7,700 LEK

In stock