Strap-on Kit Sex Coach

9,200 LEK

Rrip me 2 dildo në një grup! Kompleti Strap-on për Playgirls nga You2Toys përfshin një rrip të rregullueshëm në madhësi me futje delikate të dantellave duke përfshirë 2 dildo dhe 2 unaza fiksimi. Dildo dhe unaza të madhësive të ndryshme dhe të këmbyeshme. Të dy dildot në penisin natyral duken me gota thithëse – gjithashtu mund të përdoren vetëm dhe madje edhe pa duar. Rripi është i rregullueshëm në madhësi dhe i shtrirë (perimetri i kofshës i rregullueshëm deri në max. 120 cm, perimetri i kofshës i shtrirë deri në maksimum. 72 cm) dhe gjithashtu mund të përdoret me vibratorë / dildo të tjerë me gota thithëse.

Availability: Vjen së shpejti SKU: 05371870000 Kategori: ,

100% Origjinale

Paguaj në Dorëzim

Paketim i Fshehtë

Transport Falas

Mund të kombinohet me:

Shtoni një stimulues për të maksimizuar përvojën tuaj.

Përshkrim

Rrip me 2 dildo në një grup! Kompleti Strap-on për Playgirls nga You2Toys përfshin një rrip të rregullueshëm në madhësi me futje delikate të dantellave duke përfshirë 2 dildo dhe 2 unaza fiksimi. Dildo dhe unaza të madhësive të ndryshme dhe të këmbyeshme. Të dy dildot në penisin natyral duken me gota thithëse – gjithashtu mund të përdoren vetëm dhe madje edhe pa duar. Rripi është i rregullueshëm në madhësi dhe i shtrirë (perimetri i kofshës i rregullueshëm deri në max. 120 cm, perimetri i kofshës i shtrirë deri në maksimum. 72 cm) dhe gjithashtu mund të përdoret me vibratorë / dildo të tjerë me gota thithëse.

Strap-on Kit Sex Coach

9,200 LEK

Out of stock