Stimulues per klitorin Orgie

Stimulues per klitorin Orgie

2,700 LEK

Klitori është pjesa më erogjene dhe e ndjeshme e vaginës. Këto pika vendosen në klitoris për ta bërë atë të ndjehet i ngrohtë. Ato mund të rrisin zgjimin dhe ndjesinë e këndshme gjithashtu. 15 ml.

Availability: ● Vjen së shpejti SKU: 06257790000 Kategori: ,

Përshkrim

Klitori është pjesa më erogjene dhe e ndjeshme e vaginës. Këto pika vendosen në klitoris për ta bërë atë të ndjehet i ngrohtë. Ato mund të rrisin zgjimin dhe ndjesinë e këndshme gjithashtu. 15 ml.

You've just added this product to the cart: